Επικίνδυνες Αποστολές: Επιχείρηση Μανιφέστο


Επικίνδυνες Αποστολές νο. 5  
Επιχείρηση Μανιφέστο

9 Φεβρουαρίου 9 μμ 
Θέατρο Εμπρός
Ομάδα "Εγώ και οι 31 φίλοι μου"


Καλημέρα Τζιμ
Το Εμπρός, παλιός χώρος αστικής ρεαλιστικής τέχνης, αντιμετωπίζοντας τις επιθέσεις του κεφαλαίου πέρασε στα χέρια της ΕΤΑΔ (Ελληνική Τέχνη Αυτοδιαχειρίζοντων Δημιουργών )
Υπό την εποπτεία αυτής της μυστικής κρατικής τρομοκρατικής οργάνωσης έχει μεταβληθεί σε εργαστήριο παραγωγής του δηλητηριώδους αερίου AL (Aντιταξικός Λόγος). 
Από τις 2 έως 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκεί η ετήσια συνάντηση πρακτόρων τέχνης υπό τον τίτλοΜANIFESTO
31 πράκτορες τέχνης υποδυόμενοι τους χορευτές - μουσικούς - εικαστικούς, χρησιμοποιώντας ηχητικά όπλα όπως "Αντισταλινισμός 2013", "Εμείς κάνουμε τέχνη, δεν κάνουμε πολιτική ΜΚ2" , "Η φόρμα είναι πολιτική Pa.Pa.Ra. X" σκοπεύουν να κλέψουν και να παραχαράξουν το αληθινό Μανιφέστο, ένα όπλο τρομερής δύναμης, ικανό να αφυπνίσει εκατομμύρια όχι μόνο προλετάριων αλλά και μικροαστών που πλέον λουμπενοποιούνται. 
Ο στόχος σου μαζί με την ομάδα σου, αν δεχτείτε, είναι να διεισδύσετε στο Εμπρός και παριστάνοντας τους μεταμοντέρνους πράκτορες τέχνης με το ψευδώνυμο "Κ. ΜΙχος" να αναγνωρίσετε και να καταφέρετε να ακουστεί το μοναδικό μανιφέστο  το οποίο όλοι φοβούνται. 
Ως συνήθως σε περίπτωση κατά την οποία αναγνωριστεί η ταξική σας ταυτότητα και πέσετε στα χέρια της καλλιτεχνικής μπουρζουαζίας, οι προλετάριοι όλου του κόσμου θα αρνηθούν οποιαδήποτε σχέση μαζί σας και θα κατηγορηθείτε για μικροαστισμό.

Αυτή η παράσταση θα αυτό-αφομοιωθεί σε 20' , καθώς καμιά παράσταση δεν μπορεί να ξεφύγει τον ταξικό της προσδιορισμό ως προς τον τρόπο παραγωγής και τον τρόπο κατανάλωσης της.